side_banner

nyheter

Ulike typer overføringsløftestoler

Overføringsløftestoler er et viktig verktøy for personer med mobilitetsutfordringer, som hjelper til med å flytte fra en posisjon til en annen med sikkerhet og letthet. Det finnes forskjellige typer overføringsløftestoler tilgjengelig, hver utformet for å imøtekomme spesifikke behov og preferanser. I denne artikkelen vil vi utforske de ulike typene transferstoler og deres unike egenskaper.

Bærbar sengdusjmaskin ZW186PRO

Power Lift hvilestoler: Power lift hvilestoler er allsidige og populære overføringsløftestoler som tilbyr både komfort og funksjonalitet. Disse stolene har en motorisert løftemekanisme som forsiktig vipper stolen fremover for å hjelpe brukeren med å reise seg eller sette seg ned. I tillegg kommer power lift hvilestoler ofte med ulike liggeposisjoner, noe som gir brukerne muligheter for avslapning og støtte.

Ståstøtte-løftestoler: Ståstøtte-løftestoler er designet for å gi støtte til personer som har problemer med å stå fra sittende stilling. Disse stolene tilbyr en løftemekanisme som forsiktig løfter brukeren til stående stilling, fremmer uavhengighet og reduserer risikoen for fall. Ståstøttestoler er spesielt gunstige for personer med begrenset underkroppsstyrke eller bevegelighetsproblemer.

Forflytningsløftestoler med toalettåpning: For personer som trenger ekstra hjelp med toalettbesøk, gir forflytningsheisstoler med toalettåpning en praktisk løsning. Disse stolene har en åpning i sittegruppen, noe som gir enkel tilgang til et toalett eller toalett. Denne designen eliminerer behovet for flere overføringer og reduserer belastningen forbundet med toalettbesøk for personer med bevegelsesbegrensninger.

Bariatriske overføringsløftestoler: Bariatriske overføringsløftestoler er spesielt utviklet for å imøtekomme personer med høyere vektkapasitet. Disse stolene er forsterket med solide materialer og konstruksjon for å gi stabilitet og støtte for større brukere. Bariatric transfer heisstoler er tilgjengelige i forskjellige størrelser og konfigurasjoner for å sikre optimal komfort og sikkerhet for personer med bariatriske behov.

Hybrid transfer heisstol: Hybrid transfer heisstol kombinerer funksjonaliteten til en heisstol med bekvemmeligheten til en rullestol. Disse stolene har hjul og manøvrerbarhet, noe som muliggjør enkel transport innenfor et hjem eller helseinstitusjon. Hybrid overføringsløftestoler er ideelle for personer som trenger hjelp med både mobilitet og posisjonering, og tilbyr en allsidig løsning for hverdagsaktiviteter.

Avslutningsvis spiller overføringsløftestoler en avgjørende rolle for å forbedre livskvaliteten for personer med bevegelseshemninger. Ved å forstå de forskjellige typene overføringsløftestoler som er tilgjengelige, kan enkeltpersoner, omsorgspersoner og helsepersonell velge det mest passende alternativet for å møte spesifikke behov og preferanser. Enten det handler om å fremme uavhengighet, sikre sikkerhet eller gi komfort, gir overføringsløftestoler verdifull støtte for enkeltpersoner som søker hjelp med mobilitet og forflytninger.

Shenzhen Zuowei Technology Co.,Ltd.ble grunnlagt i 2019 og integrerer forskning og utvikling, design, produksjon, salg av utstyr for eldreomsorg.
Produktutvalg:Zuowei fokuserer på omsorgsbehovene til eldre voksne med funksjonshemminger, og produktutvalget er utviklet for å dekke seks nøkkelområder innen pleie: inkontinenspleie, gårehabilitering, forflytning inn/ut av seng, bading, spising og påkledning for funksjonshemmede eldre.
Zuowei-teamet:Vi har et FoU-team på mer enn 30 personer. Hovedmedlemmene i vårt FoU-team har jobbet for Huawei, BYD og andre selskaper.
Zuowei fabrikkermed et totalt areal på 29 560 kvadratmeter ble de sertifisert av BSCI, ISO13485, ISO45001, ISO14001, ISO9001 og andre systemsertifiseringer.
Zuowei har allerede vunnet utmerkelsenav "Nasjonal høyteknologisk bedrift" og "De ti beste merkene for rehabiliteringshjelpemidler i Kina".
Med visjonenFor å bli en ledende leverandør innen intelligent omsorgsbransjen, former Zuowei fremtiden for eldreomsorg. Zuowei vil fortsette å styrke forskning og utvikling av nye teknologier og produkter, forbedre kvaliteten og funksjonene til produktene, slik at flere eldre kan få profesjonelle intelligente omsorgs- og medisinske tjenester.


Innleggstid: Jun-03-2024