side_banner

nyheter

Funksjonshemmingsrettigheter truet av dårlige arbeidsforhold for omsorgspersoner: Hvordan forbedre denne motsetningen?

https://www.zuoweicare.com
https://www.zuoweicare.com

Zuowei reagerte på Kinas nasjonale politikk og den stadig mer alvorlige trenden med global aldring for å forbedre livskvaliteten for funksjonshemmede eldre og gjøre det lettere for omsorgspersoner å gi utmerket omsorg.

Global aldringssituasjon: Global aldring: innen 2021 var det 761 millioner mennesker over 65 år, innen 2050 er det 1,6 milliarder mennesker over 65 år, som vil dobles.

For Kina var det 280 millioner mennesker over 60 år i 2022, det vil være over 400 millioner innen 2035, og vil være over 520 millioner innen 2050.

https://www.zuoweicare.com

Vanligvis funksjonshemmede/halvfunksjonshemmedeeldre mennesker har 6 daglige behov. inkontinenspleie, dusjpleie, gangrehabilitering, forflytning inn/ut av seng, spisestell og påkledningspleie. 1 til 2 ting som ikke kan gjøres er lett deaktivert, 3 til 4 kan ikke gjøres er moderat deaktivert, 5 til 6 kan ikke gjøres er alvorlig deaktivert. Folk kan velge produktene våre i henhold til de eldres funksjonshemmede situasjon.

ttps://www.zuoweicare.com

Situasjonen med dyp aldring og negativ fødselsvekst er dyster, hvem vil ta seg av disse eldre menneskene i fremtiden? Hvordan ta vare på funksjonshemmede eldre? Det er det vi jobber med.

Det vanskeligste under stell er å håndtere urin og avføring. Det første produktet vi ser nå er den intelligente inkontinensrengjøringsroboten, det er en smart enhet som automatisk kan registrere avføringen innen 2 sekunder og deretter rense den gjennom 4 trinn: vakuumpumping, vask med varmt vann, varmlufttørking og sterilisering. Det krever ikke at noen familiemedlemmer eller omsorgspersoner opererer under hele prosessen, og familiemedlemmene eller omsorgspersonene trenger bare å skifte vann til utstyret og skifte bleie for eldre en gang om dagen. Den er egnet for personer med total lammelse og for postoperativ behandling av kritisk syke pasienter.

https://www.zuoweicare.com/incontinence-cleaning-series/

La oss gå til nettstedet vårt for å vite mer om produktene våre.

https://www.zuoweicare.com/products/

Innleggstid: 12. september 2023