side_banner

nyheter

Sykehjem i Shenzhen er så avanserte! Shenzhen Nursing Home bruker bærbare bademaskiner for å tilby badetjenester for eldre

Hva er erfaringen med smart eldreomsorg? Nylig rapporterte kolonnen "Economic Half Hour" til CCTV-2s finanskanal om emnet "Observasjoner på frontlinjen av sølvøkonomien: Jager bølgen av "aldringsvennlig" etterspørsel etter et nytt "blått hav", som fokuserte dypt på Shenzhen-teknologiens intelligente pleieutstyr, slik at alle kan. Emnet "Shenzhen Intelligent Nursing Equipment" har vært fokusert på, og smart eldreomsorg har blitt en trendy eldreomsorgsmetode for Shenzhens "sølvhårede mennesker".

Shenzhen Zuowei-teknologi Bærbar sengdusjmaskin ZW186Pro

Å bade en funksjonshemmet og halvt funksjonshemmet eldre er ikke en lett oppgave. Det skal to eller tre personer til for å flytte den eldre fra sengen til badet for å bade og skrubbe kroppen. Hele prosessen tar omtrent 45 minutter til en time. Ikke bare føler de eldre seg ofte utslitte, men omsorgspersoner jobber også veldig hardt. For å løse problemene som sengeliggende eldre ofte møter, som ufullstendig snuing og bading og vanskeligheter for omsorgspersoner, introduserte Shenzhen Nursing Home høyteknologiske bærbare bademaskiner for å tilby badetjenester for funksjonshemmede eldre.

Den bærbare bademaskinen tar i bruk en innovativ måte å suge tilbake kloakk uten lekkasje. Gjennom et dobbeltpassrør danner det en arbeidsmodus for spyling og suging på samme tid, slik at hver tomme av huden til eldre kan skylles godt og masseres, og samtidig kan den også beskytte eldre. fra størst grad. beskytte de eldres personvern og gi dem mer verdighet.

Den flyttbare funksjonen og selvoppvarmingsfunksjonen til den bærbare bademaskinen har bedre løst de praktiske problemene til sengeliggende eldre, for eksempel vanskeligheter med å flytte, snu og sette opp et vaskemiljø. Den har blitt ønsket velkommen og hyllet av eldre, familiemedlemmer og omsorgspersoner.

I fremtiden vil Shenzhen, Zuowei-teknologiselskapet, følge målet om å hjelpe barn over hele verden til å oppfylle sin kjærlige fromhet med kvalitet, hjelpe pleiepersonalet til å jobbe lettere og la funksjonshemmede eldre leve med verdighet. Det vil gi tjenester til store medisinske institusjoner, eldreomsorgsinstitusjoner, husholdningstjenester og lokalsamfunn. Familier gir stadig mer kostnadseffektive badehjelpemidler for å møte de daglige badebehovene til funksjonshemmede, demens, eldre og andre eldre mennesker.

Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. er en produsent som tar sikte på transformasjons- og oppgraderingsbehovene til den aldrende befolkningen, fokuserer på å betjene funksjonshemmede, demens og sengeliggende personer, og streber etter å bygge en robotpleie + intelligent omsorgsplattform + intelligent medisinsk behandling system.

Selskapets anlegg har et areal på 5560 kvadratmeter og har profesjonelle team som fokuserer på produktutvikling og design, kvalitetskontroll og inspeksjon og bedriftsdrift.

Selskapets visjon er å være en tjenesteleverandør av høy kvalitet i den intelligente sykepleiebransjen.

For flere år siden hadde våre grunnleggere gjort markedsundersøkelser gjennom 92 sykehjem og geriatriske sykehus fra 15 land. De fant ut at konvensjonelle produkter som kammerpotter - sengepanner-kommodestoler fortsatt ikke kunne dekke 24-timers omsorgsbehovet til eldre og funksjonshemmede og sengeliggende. Omsorgspersoner møter ofte høyintensivt arbeid gjennom vanlige enheter.


Innleggstid: 25. mai 2024