side_banner

nyheter

Shenzhen zuowei Technology inviterer deg til den 89. China International Medical Equipment (Spring) Expo

China International Medical Devices Expo ble grunnlagt i 1979. Etter mer enn 40 år med akkumulering og nedbør, har utstillingen nå utviklet seg til en Asia-Stillehavsregion som integrerer hele industrikjeden for medisinsk utstyr, produktteknologi, nye produktlanseringer, innkjøpshandel, merkevarekommunikasjon, vitenskapelig forskningssamarbeid, akademisk En utstilling for medisinsk utstyr som integrerer fora, utdanning og opplæring, har som mål å hjelpe den sunne og raske utviklingen av industrien for medisinsk utstyr. Shenzhen zuowei Technology samlet seg i Shanghai med representanter for merker for medisinsk utstyr, industriarmaturer, industrieliter og opinionsledere fra mange land og regioner rundt om i verden for å bringe en kollisjon av teknologi og visdom til den globale helseindustrien.

Zuowei teknologi messe plassering

2.1N19

Produktserie:

Intelligent rydderobot - en god hjelper for lammede eldre med inkontinens. Den fullfører automatisk avføring og avføringsbehandling gjennom suging, spyling med varmt vann, tørking med varm luft, desinfeksjon og sterilisering, og løser problemet med sterk lukt, vanskeligheter med rengjøring, lett infeksjon og sjenanse i daglig pleie. Det frigjør ikke bare hendene til familiemedlemmer, men gir også et mer komfortabelt liv for eldre mennesker med begrenset mobilitet, samtidig som selvtilliten opprettholdes.

Bærbar bademaskin

Det er ikke lenger vanskelig for eldre å ta et bad med en bærbar bademaskin. Den lar eldre bade i sengen uten å lekke vann og eliminerer risikoen for transport. Favoritten til hjemmesykepleie, hjemmebadehjelp og hushjelp, den er skreddersydd for eldre med ubekvemme ben og føtter, og funksjonshemmede eldre som er lamme og sengeliggende. Det løser fullstendig smertepunktene ved bading for sengeliggende eldre. Den har tjent hundretusenvis av mennesker og ble valgt ut for promotering av tre departementer og kommisjoner i Shanghai. Innholdsfortegnelse.

Intelligent gårobot

Den intelligente gåroboten lar lammede eldre som har vært sengeliggende i 5-10 år reise seg og gå. Den kan også utføre gangtrening for vekttap uten å lide av sekundære skader. Det kan løfte cervikal ryggraden, strekke korsryggen og trekke de øvre lemmer. , er pasientbehandling ikke begrenset av angitte steder, tid eller behov for assistanse fra andre. Behandlingstiden er fleksibel, og arbeidskostnadene og behandlingshonorarene er tilsvarende lave.

Shenzhen zuowei Technology fokuserer på intelligent omsorg for funksjonshemmede eldre. Det gir omfattende løsninger av intelligent pleieutstyr og intelligente pleieplattformer rundt de seks pleiebehovene til funksjonshemmede eldre, inkludert avføring, bading, spising, gå inn og ut av sengen, gå rundt og kle på seg. Funksjonshemmede familier over hele verden løser problemene sine. Hensikten med å delta på denne utstillingen er å vise frem sine nyeste teknologiske prestasjoner og produkter til industrien, å hjelpe barn over hele verden til å oppfylle sin kjærlige fromhet med kvalitet, å hjelpe pleiepersonalet til å jobbe lettere, og å la funksjonshemmede eldre leve med verdighet!


Innleggstid: 16. mai 2024