side_banner

nyheter

Shenzhen zuowei-teknologi gjorde en fantastisk opptreden på den 89. CMEF

11. april åpnet China International Medical Equipment Fair (CMEF) storslått på National Exhibition and Convention Center i Shanghai. Shenzhen zuowei-teknologi, i forkant av bransjen, gjorde en betydelig opptreden på stand 2.1N19 med sitt intelligente pleieutstyr og -løsninger, og viste frem for verden kjernefunksjonene til Kinas intelligente pleierobotteknologi.

Under utstillingen var standen til Shenzhen zuowei-teknologi overfylt med mange kunder. Den innovative serien med intelligente pleieroboter tiltrakk seg et stort antall innenlandske og internasjonale kunder til å stoppe og observere. Personalet på stedet hilste hver besøkende innenlands og internasjonal kunde med en profesjonell holdning og full handlekraft. Fra merkevarens produksjonsfilosofi til produktteknologi, og fra retningslinjer til tjenester, fikk profesjonaliteten til Shenzhen zuowei teknologiteam enstemmig ros fra kundene. Gjennom interaksjon og kommunikasjon med utstillingsdeltakerne, viste Shenzhen zuowei-teknologien ikke bare frem fordelene og funksjonene til produktene sine, men demonstrerte også sin oppmerksomhet på brukerbehov og sin skarpe oppfatning av markedskrav.

Blant de utstilte produktene har den intelligente avføringshjelperoboten, den elektriske sammenleggbare mobilitetsscooteren, den intelligente gåroboten og den intelligente hjelperoboten vunnet stor ros fra publikum på utstillingen for sin enestående ytelse og elegante design. Besøkende har uttrykt at innføringen av intelligent pleieutstyr vil i stor grad forbedre den nåværende tilstanden til det medisinske sykepleiefeltet, og gi flere velsignelser til pasienter og eldre. Samtidig vil det også gi flere alternativer og bekvemmelighet for medisinske institusjoner, eldreomsorgsfasiliteter og familier

asd (3)

På den første dagen av utstillingen fanget Shenzhen zuowei-teknologien med suksess kundenes oppmerksomhet med sin produktinnovasjon og profesjonelle tjenester, og fikk deres bekreftelse! I løpet av de neste tre dagene vil Shenzhen zuowei-teknologi fortsette å hilse på gjester fra alle retninger med full entusiasme og profesjonell service.

asd (4)

Innleggstid: 16. mai 2024