side_banner

nyheter

Beijing TV rapportert: ZUOWEI bærbar dusjmaskin ble anbefalt av visedirektøren for Beijing Elderly Services Center

Nylig dro ZUOWEI og en av dets byagenter, Beijing Zhixin Zuowei Technology Co., Ltd. til Beijing Elderly Service Affairs Center for å tilby praktiske, effektive og komfortable intelligente badetjenester for eldre, funksjonshemmede og demente eldre i og rundt byen. distriktet, ble denne aktiviteten rapportert av Beijing TV.

Beijing TV nevnte at bading er et stort problem for langsiktige sengeliggende eldre, mange av dem kan bare tørke av kroppen, og et komplett bad har blitt en luksus for sengeliggende eldre.Derfor har det å ha et produkt for å løse problemet med bading for funksjonshemmede og halvt funksjonshemmede eldre blitt en bekymring for fru Ouyang, visedirektøren for eldreservicesenteret.

Etter å ha sammenlignet mange badehjelpeprodukter på markedet, anerkjente fru Ouyang ZUOWEI Portable Bed Shower Machine.Hun sa at denne maskinen har funksjonene liten størrelse, lett, enkel betjening, etc., og bare én person kan fullføre arbeidsbadehjelpen for eldre.

https://www.zuoweicare.com/portable-bed-shower-zuowei-zw186pro-for-elderly-product/

Med en vekt på mindre enn 10 kg er ZW186PRO ideell for prosjektet med badehjelp i hjemmet.I motsetning til den tradisjonelle bademetoden, kan dens innovative ikke-drypp-teknologi unngå å fukte lakenet under rengjøringen, og den hjelper eldre med å fullføre kropps- og hårrens uten å komme seg ut av sengen;dusjmunnstykket og den sammenleggbare oppblåsbare sengen gjør dusjingen mer praktisk og tryggere, og med bruk av den spesielle dusjgeléen kan den effektivt fjerne smuss og lukt på huden til eldre.

https://www.zuoweicare.com/portable-bed-shower-zuowei-zw186pro-for-elderly-product/

ZW186PRO forbedrer rengjøringseffektiviteten samtidig som den reduserer arbeidskostnadene for hjemmebadehjelp, og har blitt rost av mange sykehjem, hjemmetjenester og omsorgspersoner.

I fremtiden vil ZUOWEI tilby flere og mer kostnadseffektive badehjelpemidler til eldreomsorgsinstitusjoner, medisinske institusjoner, husholdningsselskaper og vanlige forbrukeres familier for å møte de daglige badebehovene til funksjonshemmede eldre.

https://www.zuoweicare.com/portable-bed-shower-zuowei-zw186pro-for-elderly-product/

Velkommen til å besøke Beijing Intelligent Elderly Service Experience Centre!

Det ligger ved: krysset mellom Hujialou North Street og Jintai North Street i Chaoyang District, Beijing.


Innleggstid: Aug-11-2023