side_banner

nyheter

Veiledning til overføringsenhet for pasientløft.Hva er en pasientoverføringsstol?

En forflytningsstol, også referert til som pasientforflytningsutstyr eller et forflytningshjelpemiddel, er et mobilitetshjelpemiddel for lettere å flytte personer med mobilitetsutfordringer til og fra seng, sofa, bad eller toalett på en trygg måte.I henhold til CDC,fall er den viktigste dødsårsakenfor personer over 65 år.

Og forflytningsstol - også kalt pasientoverføringsutstyr eller et pasientoverføringshjelpemiddel - reduserer risikoen for pasientfall og belastninger og skader fra omsorgspersonen.

Assistert overføring

Pasientoverføringsstol er en assistert overføringsenhet som er best for personer som trenger hjelp fra en omsorgsperson.Disse enhetene fungerer med innsatsen til pasienten og omsorgspersonen.

Beste forflytningshjelpemidler for pasienter og omsorgspersoner

Pasientløftforflytningsstol brukes til å flytte pasienter som har liten eller ingen selvstendig mobilitet.De er designet for å ta den fysiske belastningen av pasientoverføringer fra omsorgspersoner og gi en trygg og komfortabel pasientopplevelse.

De er også kjent som løftestol for handikap, heisoverføringsstol for eldre, mekanisk heisoverføringsstol og sykehusoverføringsstol.

Elektrisk løftestol

https://www.zuoweicare.com
https://www.zuoweicare.com
https://www.zuoweicare.com

Beste forflytningshjelpemidler for badet

Om80 prosent av fallenesom oppstår med personer over 65 år, skjer på badet.Bruk av hjelpemidler for overføring på badet reduserer den potensielle risikoen for et farlig fall betydelig når du går på toalettet eller bader.

Toalettløftstol

De med mobilitetsproblemer, leddproblemer eller mangel på styrke i hofter og ben kan ha nytte av entoalettheis.Disse løftesetene er motordrevne og kan brukes uten hjelp fra en omsorgsperson, noe som fremmer personvern og uavhengighet.En toalettløfter tar vekten av brukerens ledd, og reduserer risikoen for fall for personer som sliter med å opprettholde balansen mens de reiser seg fra eller senker seg ned på toalettet.

https://www.zuoweicare.com/toilet-chair/

Beste gangtreningshjelpemidler for rehabilitering

Og gangtreningshjelpemidler – også kalt gangtrenings elektrisk rullestol, gangtreningsutstyr eller gående hjelperobot.

Det er nødvendig å bevege seg, selv når mobilitet er et problem, og gangtrenings elektrisk rullestol hjelper pasienten trygt å reise seg og gå.

Dette utstyret reduserer risikoen for at en pasient faller, øker muligheten for å bli frisk og reduserer den fysiske belastningen som kan forårsake skader på omsorgspersonen.

https://www.zuoweicare.com/walking-auxiliary-series/

Det finnes flere typer pasientoverføringsenheter, inkludert pasientløfter for å flytte lammede eller for det meste ubevegelige pasienter fra sted til sted med minimal belastning på omsorgspersonen.

Pasientløftoverføringsstol er tilgjengelig i et bredt utvalg av modeller for å imøtekomme pasienter og omsorgspersoner med en rekke behov.

Takk for at du tok deg tid til å lese vår veiledning for pasientoverføringsenheter.Vennligst besøk zuoweicare.com for mer nyttig informasjon om dette emnet.


Innleggstid: 28. september 2023