side_banner

nyheter

Hjemmetjeneste, samfunnsomsorg eller institusjonsomsorg, hvordan velge

Når de eldre har nådd en viss alder, vil de trenge noen til å ta seg av dem.I fremtiden har familie og samfunn, hvem som skal ta seg av de eldre, blitt et uunngåelig problem.

Deaktivert produktprodusent i Kina

01.Hjemmepleie

Fordeler: Familiemedlemmer eller sykepleiere kan direkte ta seg av de eldres daglige liv hjemme;eldre kan opprettholde en god kondisjon i et kjent miljø og ha god tilhørighet og komfort. 

Ulemper: Eldre mangler profesjonelle helsetjenester og sykepleietjenester;dersom eldre bor alene, er det vanskelig å iverksette umiddelbare tiltak ved plutselig sykdom eller ulykke.

02. Samfunnsomsorg

Samfunns eldreomsorg refererer generelt til at regjeringen oppretter mikro-eldreomsorgsinstitusjoner i samfunnet for å gi helseledelse, rehabiliteringsveiledning, psykologisk komfort og andre tjenester for eldre i de omkringliggende samfunnene

Fordeler: Felles hjemmebasert omsorg tar hensyn til familieomsorg og sosial omsorg utenfor hjemmet, noe som veier opp for manglene ved hjemmetjeneste og institusjonsomsorg.Eldre kan ha sitt eget sosiale miljø, fritid og praktisk tilgang 

Ulemper: Tjenesteområdet er begrenset, regionale tjenester varierer sterkt, og noen samfunnstjenester er kanskje ikke profesjonelle;noen innbyggere i samfunnet vil avvise denne typen tjenester. 

03.Institusjonsomsorg

Institusjoner som leverer helhetlige tjenester som mat og opphold, sanitær, livomsorg, kultur- og sportsunderholdning for eldre, vanligvis i form av sykehjem, eldreleiligheter, sykehjem mv.

Fordeler: De fleste av dem tilbyr 24-timers butlerservice for å sikre at de eldre kan få omsorg hele dagen;støttende medisinske fasiliteter og profesjonelle sykepleietjenester bidrar til justering og gjenoppretting av eldres fysiske funksjoner. 

Ulemper: Eldre tilpasser seg kanskje ikke til det nye miljøet;institusjoner med mindre aktivitetsrom kan ha en psykisk belastning for eldre, som frykt for å bli behersket og miste frihet;den lange avstanden kan gjøre det upraktisk for familiemedlemmer å besøke eldre.

04.Skriverens synspunkt

Enten det er familieomsorg, samfunnsomsorg eller institusjonsomsorg, er vårt endelige mål at eldre skal ha et sunt og lykkelig liv i sine senere år og ha en egen omgangskrets.Da er det svært viktig å velge sykepleieutstyr og institusjoner med godt omdømme og faglige kvalifikasjoner.Kommuniser mer med de eldre og forstå deres behov, for å redusere forekomsten av dårlige situasjoner.Ikke vær grådig etter billig og velg omsorgstilbud og institusjoner som ikke kan garantere kvalitet.

Den intelligente inkontinensrengjøringsroboten er et intelligent pleieprodukt utviklet av Shenzhen Zowei Technology Co., Ltd. for eldre som ikke kan ta vare på seg selv og andre sengeliggende pasienter.Den kan automatisk registrere pasientens urin- og avføringsutskillelse i 24 timer, realisere automatisk rengjøring og tørking av urin og urin, og gi et rent og behagelig sovemiljø for eldre.

Til slutt er det vårt mål å hjelpe pleiepersonalet til å ha en anstendig jobb, gjøre det mulig for funksjonshemmede eldre å leve med verdighet og tjene verdens barn med god fromhet.


Innleggstid: 19. mai 2023