side_banner

nyheter

Hvordan kan kunstig intelligens hjelpe hjemmepleie?

Smarte hjem og bærbare enheter gir datastøtte for selvstendig liv, slik at familier og omsorgspersoner kan gjøre nødvendige intervensjoner i tide.

https://www.zuoweicare.com/

I dag nærmer et økende antall land rundt om i verden en aldrende befolkning.Fra Japan til USA til Kina, må land rundt om i verden finne måter å betjene flere eldre enn noen gang før.Sanatoriene blir stadig mer overfylte og det er mangel på profesjonelt pleiepersonell, noe som utgjør betydelige problemer for folk med hensyn til hvor og hvordan de skal forsørge sine eldre.Fremtiden for hjemmesykepleie og selvstendig liv kan ligge i et annet alternativ: kunstig intelligens.

https://www.zuoweicare.com/news/

ZuoweiTechs administrerende direktør og medgründer av teknologi, Sun Weihong sa: "Fremtiden til helsevesenet ligger i hjemmet og vil bli stadig mer intelligent".

ZuoweiTech fokuserte på intelligente pleieprodukter og plattformer, 22. mai 2023 besøkte Mr. Sun Weihong, administrerende direktør i ZuoweiTech "Maker Pioneer"-spalten til Shenzhen Radio Pioneer 898, hvor de utvekslet og samhandlet med publikum om emner som gjeldende situasjon for funksjonshemmede eldre, sykepleievansker og intelligent omsorg.

https://www.zuoweicare.com/news/

Mr. Sun kombinerer dagens situasjon for funksjonshemmede eldre i Kina og introduserte detaljert for publikum ZuoweiTechs intelligente sykepleieprodukt.

https://www.zuoweicare.com/products/

ZuoweiTech fordeler eldreomsorg gjennom intelligent omsorg, vi har utviklet ulike intelligente pleie- og rehabiliteringshjelpemidler rundt de seks store behovene til funksjonshemmede: inkontinens, bad, reise seg opp og ned fra sengen, gå, spise og kle på seg.Slik som intelligente pleieroboter for inkontinens, bærbare intelligente sengedusjer, intelligente gåroboter, multifunksjonelle forskyvningsmaskiner og intelligente alarmbleier.Vi har foreløpig konstruert en økologisk kjede med lukket krets for omsorg for funksjonshemmede.

En av de største hindringene for å bringe kunstig intelligens-teknologi inn i hjemmene er installasjonen av nye enheter.Men ettersom flere og flere selskaper innen sikkerhets- og husholdningsapparater sannsynligvis vil utvide markedet sitt til helse- eller omsorgsfunksjoner, kan denne teknologien integreres i eksisterende produkter i husholdninger.Sikkerhetssystemer for hjemmet og smarte apparater har kommet mye inn i hjemmene, og å bruke dem til omsorg vil bli en fremtidig trend.

https://www.zuoweicare.com/rehabilitation-gait-training-walking-aids-electric-wheelchair-zuowei-zw518-product/

I tillegg til å fungere som en god hjelper for pleiepersonalet, kan kunstig intelligens også opprettholde en persons verdighet ut fra omsorgsnivået.For eksempel kan intelligente pleieroboter automatisk rense og ta vare på urinen og urinen til sengeliggende eldre mennesker;Bærbare dusjmaskiner kan hjelpe sengeliggende eldre mennesker med å bade i sengen, og unngå behovet for omsorgspersoner å bære dem;Gående roboter kan hindre eldre personer med begrenset mobilitet fra å falle og hjelpe funksjonshemmede eldre å engasjere seg i enkelte autonome aktiviteter;Bevegelsessensorer kan oppdage om uventede fall har skjedd, og så videre.Gjennom disse overvåkingsdataene kan familiemedlemmer og sykepleieinstitusjoner forstå statusen til de eldre i sanntid, for å gi rettidig assistanse når det er nødvendig, noe som i stor grad forbedrer livskvaliteten og følelsen av verdighet til de eldre.

Selv om kunstig intelligens kan hjelpe til i omsorgen, betyr det ikke at det vil erstatte mennesker.Sykepleie med kunstig intelligens er ikke en robot.Det meste er programvaretjenester og er ikke ment å erstatte menneskelige omsorgspersoner," sa Mr. Sun.

Forskere ved University of California, Berkeley sier at hvis den fysiske og mentale helsen til omsorgspersoner kan opprettholdes, vil den gjennomsnittlige levetiden til menneskene de har omsorg for forlenges med 14 måneder.Pleiepersonell kan oppleve usunt stress på grunn av forsøk på å huske komplekse pleieplaner, delta i fysisk arbeid og søvnløshet.

AI-sykepleie gjør sykepleie mer effektiv ved å gi mer fullstendig informasjon og varsle omsorgspersoner ved behov.Du trenger ikke bekymre deg og høre på knirkingen i huset hele natten.Å kunne sove har en enorm innvirkning på folks helse.


Innleggstid: 19. august 2023