side_banner

nyheter

Intelligent inkontinensrengjøringsrobot gir kvalitet og verdig liv for funksjonshemmede eldre

Selv om du er sterk når du er ung, vil du uunngåelig tenke på hva du skal gjøre hvis du mister evnen til å ta vare på deg selv når du blir gammel.

Intelligent inkontinensrengjøringsrobot

For funksjonshemmede eldre bruker de mesteparten av tiden på å ligge i sengen i løpet av et år.Fordi familiemedlemmer ikke har tid til å ta vare på dem og det er mangel på omsorgspersoner, blir de en belastning for familien.For de eldre er det et stort slag for dem at de ikke kan ta vare på seg selv.De kan ikke ta godt vare på seg selv, og familiemedlemmene må slutte i jobben for å ta vare på dem.

For familiemedlemmene må de jobbe og til og med ta vare på barna sine, og nå må de ta vare på foreldrene sine.Enten forlater jobben for å ta seg av funksjonshemmede eldre, eller så må de betale en høy pris for en omsorgsperson.

https://www.zuoweicare.com/incontinence-cleaning-series/

I tillegg har enkelte sykepleiere lite opplæringserfaring og utilstrekkelig relevant kunnskap og evne, noe som vil føre til manglende evne til å gjøre sitt beste for å ta godt vare på de eldre under arbeid, og til og med pliktforsømmelse.

Derfor trenger vi sårt en måte å få barna våre til å trives og la funksjonshemmede eldre få god omsorg.

Kunstig intelligens-teknologi er inne i en periode med rask utvikling og har også skapt mange nye industrier.«Smart eldreomsorg» har dukket opp etter hvert som tiden krever å gi smartere og sunnere eldreomsorgstjenester for eldre.

https://www.zuoweicare.com/incontinence-cleaning-series/

Å bruke teknologi for å hjelpe eldreomsorg betyr omfattende bruk av vitenskapelige og teknologiske virkemidler for å utvikle nye eldreomsorgstjenester.De siste årene, fra nye produkter som helseovervåking og overvåking av eldreomsorg, til nye tjenester som intelligent omfattende håndtering av kroniske sykdommer og fjernintegrasjon av smart medisinsk omsorg, utvikler smart eldreomsorg seg raskt.Spesielt er bærbare enheter som falldeteksjon, førstehjelpssnorer, overvåking av vitale tegn og pleieroboter generelt velkommen av eldre forbrukere.

Hvis det er sengeliggende og funksjonshemmede eldre hjemme, er den intelligente inkontinensrenseroboten et godt valg, som enkelt kan løse inkontinensproblemet.Den intelligente inkontinensrengjøringsroboten hjelper ikke bare omsorgspersoner med å dele pleiepresset, men lindrer også det psykiske traumet "underlegenhet og inkompetanse" til funksjonshemmede eldre, slik at alle sengeliggende funksjonshemmede eldre kan gjenvinne verdighet og livsmotivasjon.

https://www.zuoweicare.com/intelligent-incontinence-cleaning-robot-zuowei-zw279pro-product

I møte med eldre, i tillegg til å sikre grunnleggende omsorgsspørsmål, må familiemedlemmer formidle mer omsorg og vennlighet, følge de eldre med en mer tolerant holdning, ta mer hensyn til de eldres hjerte og forhindre at familien faller. inn i dilemmaet "én person er ufør, og familien er ute av balanse".


Innleggstid: 12. september 2023