side_banner

nyheter

Er det vanskelig for en sengeliggende eldre å ta et bad? Zuowei bærbar dusjmaskin lar de eldre bade trygt og komfortabelt

Eldre som har store problemer med hørsel, syn, mobilitet eller evnen til å drive en husholdning vil bli betydelig utfordret til å leve selvstendig i samfunnet.For personer som lever med nedsatt funksjonsevne, kan imidlertid ekstra støtte i hjemmet gi økt livskvalitet.

https://www.zuoweicare.com/

Mange av vennene mine er i trøbbel: de eldre bader ikke lenge og de lukter alltid vondt, og de er redde for å skade selvfølelsen ved å si fra.

Ikke vær kvalm。 Har du virkelig prøvd å forstå hvorfor de ikke liker å ta et bad。Eldres "motstand" mot bading er ikke fordi han er uhygienisk, men det er virkelig en katastrofe!

På grunn av kognitiv svikt og hukommelsestap, kan eldre mennesker med demens glemme å rengjøre seg selv, eller til og med glemme meningen med rengjøringen.

Det handler mer om verdighet og verdighet for funksjonshemmede eldre. Som mangel på egenomsorgsevne kan de bare stole på hjelp til rengjøring.Noen ganger vil de psykologiske svingningene som forårsakes gjøre dem motvillige til å ta et bad.

For det andre er risikofaktoren høy, spesielt for sengeliggende eldre.Hver gang de beveger seg eller snur seg, kan de føle seg ukomfortable eller til og med farlige hvis de ikke er forsiktige.

ikke tok en dusj på lenge, det mest åpenbare er lukten.Som et resultat blir ikke eldre oppsøkt, noe som påvirker normale sosiale aktiviteter og fører til utilfredse følelsesmessige behov.

I tillegg gjør rynker i huden det lettere å skjule smuss og bakterier, noe som forårsaker kløe, dermatitt og andre hudsykdommer.

Så hvordan løser man badeproblemet til de eldre?

Badehjelpstjeneste er en av løsningene. Men hver gang en badeassistent kommer til huset for å ta med et stort antall badehjelpemidler, vil nødsituasjoner under badeprosessen osv. sette en viss prøve på den fysiske styrken og tålmodigheten av badeassistenten.

Som svar på smertepunktene ved tradisjonelle badetjenester, utviklet Shenzhen zuowei Technology Co., Ltd en bærbar sengdusjmaskin.Den er veldig lett under 5 kg, noe som gjør den veldig egnet for hjemmebading.

https://www.zuoweicare.com/bath-care-series/

Den bærbare bademaskinen kan dusje direkte på sengen,trengte ikke å flytte de eldre fra sengen til badet, og dermed unngå risikoen for fall for eldre fra kilden. Det dedikerte dusjhodet beskytter den personlige hygienen og unngår kryssinfeksjon, noe som gjør bading tryggere og mer verdig for eldre.La de sengeliggende og funksjonshemmede, og virkelig gi trygghet til familien.

https://www.zuoweicare.com/portable-bed-shower-zuowei-zw186pro-for-elderly-product/

I tillegg, med hjelp av en bærbar bademaskin, trenger bare én person å betjenemaskinen.Sammenlignet med det tradisjonelle teambaserte badehjelpemidlet er kostnadene kraftig redusert, og det er mer praktisk og effektivt.

https://www.zuoweicare.com/portable-bed-shower-zuowei-zw186pro-for-elderly-product/

Shenzhen zuowei technology co.,ltd leverer badehjelpemidler med stadig mer kostnadseffektive produkter til store eldreomsorgsinstitusjoner, husholdningstjenester, lokalsamfunn og familier for å møte de daglige badebehovene til funksjonshemmede, halvt funksjonshemmede, eldre, demens og andre eldre mennesker .


Innleggstid: 15. oktober 2023