side_banner

nyheter

Er det vanskelig å ta seg av lammede eldre?Ikke bekymre deg, den intelligente toalettpleieroboten tar vare på deg!

Mer enn 44 millioner!Dette er det nåværende antallet funksjonshemmede og halvt funksjonshemmede eldre i mitt land, og dette tallet vokser fortsatt. Det er vanskelig for lammede og funksjonshemmede eldre å bo alene, og familiene deres løper rundt for å ta seg av dem, og den økonomiske byrden øker..."En person er ufør, og hele familien er i ubalanse" er et problem mange familier står overfor.

Har du noen gang tørket gulvet tre ganger om dagen, vasket klærne og åpnet vinduene for ventilasjon, men likevel er det fortsatt en skarp lukt i luften?

Og Liu Xinyang har lenge vært følelsesløs for alt dette.Det har gått to år siden moren hans var sengeliggende på grunn av sykdom, inkontinens og demens i forfjor.De dyre sykepleierne dro den ene etter den andre fordi de ikke kunne akseptere morens hardnakket temperament fra tid til annen.Fordi faren min tok seg av moren sin dag og natt, vokste det grå håret hans raskt som sopp etter regn, som om han var flere år gammel.

Moren trenger noen til å følge henne 24 timer i døgnet for å ta vare på urin og toalett.Liu Xinyang og faren hennes er på vakt, men begge har ikke sosialisert seg eller gått ut på mer enn 600 dager, enn si noen fritids- og underholdningsaktiviteter.En person som ikke har sosialisert seg på lenge vil føle seg deprimert, for ikke å snakke om å ta seg av en eldre person som er sengeliggende, funksjonshemmet og inkontinent.

Langtidsomsorgen for funksjonshemmede eldre vil ikke bare legge et enormt psykisk press på familiemedlemmene, men også gi store problemer i familielivet. 

Faktisk er omsorg for funksjonshemmede eldre langt vanskeligere enn du forestiller deg, og det skjer ikke over natten.Dette er en vanskelig og langvarig kamp!

Faktisk er omsorg for funksjonshemmede eldre langt vanskeligere enn du forestiller deg, og det skjer ikke over natten.Dette er en vanskelig og langvarig kamp!

For funksjonshemmede eldre er det ikke noe problem å spise, drikke og tørke kroppen, men toalettpleie kan plage mange sykepleiere og familiemedlemmer.

Den smarte toalettpleieroboten fullfører automatisk toalettbehandlingen gjennom sug, varmtvannsvask, varmlufttørking, desinfeksjon og sterilisering.Den kan ikke bare samle opp smuss, men også automatisk rengjøre og tørke.Hele prosessen er intelligent og helautomatisert.Pleiepersonell eller familiemedlemmer Du trenger ikke å røre skitten!

Den intelligente avføringsroboten løser de mest "pinlige" avføringspleiene for dem, og gir de eldre et mer verdig og avslappet liv i de senere årene.Det er også en veritabel «god hjelper» for familiene til funksjonshemmede eldre.


Innleggstid: 17. juli-2023