side_banner

nyheter

Shenzhen zuowei Technology Global R&D Center og Intelligent Care Demonstration Hall ble offisielt åpnet

Den 12. oktober ble åpningsseremonien for det globale FoU-senteret og demonstrasjonshallen for smart omsorg til Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. holdt storslått. Den offisielle åpningen av det globale FoU-senteret og demonstrasjonshallen for smart sykepleie vil åpne et nytt kapittel i Shenzhens teknologisk innovasjon.Shenzhen, som en teknologi, vil styrke utviklingen av det smarte sykepleiefeltet gjennom FoU-drift og innovative gjennombrudd.

Shenzhen zuowei åpningsseremoni.

Ved åpningsseremonien holdt Mr. Sun Weihong, daglig leder for Shenzhen Zuowei Technology, først en tale, og uttrykte en varm velkomst og hjertelig takk til alle ledere og venner for at de kom!Han sa at åpningen av det globale FoU-senteret og demonstrasjonshallen for intelligent omsorg markerer selskapets nye reise, viser den til alle med et nytt utseende, serverer kundene våre med det ultimate konseptet og kvaliteten, og ser frem til å skape ny glans med alle!

https://www.zuoweicare.com/

Åpningen av det globale FoU-senteret og demonstrasjonshallen for smart omsorg som integrerer FoU, markedsføring, produktvisning og erfaring vil gi sterk støtte til Shenzhen zuowei Technology for å forbedre sin innovative FoU- og salgsevne, noe som gjenspeiler Shenzhen zuowei Technologys besluttsomhet og vilje til å være basert i land.Globale ambisjoner.På slutten av åpningsseremonien ble den første gruppen kunder ønsket velkommen.Bedriftslederne ledet sekretæren for Xiangshan-distriktskomiteen i Huaibei City og hans gjester til den intelligente sykepleierdemonstrasjonshallen for et besøk og en opplevelse.Demonstrasjonshallen er i hovedsak delt inn i visningsareal for avføringshjelp, visningsområde for badehjelp, opplevelsesområde for gangassistanse og visningsrom.

https://www.zuoweicare.com/contact-us/

ShenZhen Zuowei teknologiselskap utvikler nye produkter tett med markedet, innoverer kontinuerlig drifts- og vedlikeholdsmekanismer, og som en kildeprodusent av uavhengig forskning og utvikling og produksjon, forbedrer det markedets konkurranseevne og fortjenestemarginene til partnerne sine.

https://www.zuoweicare.com/products/

Innleggstid: 17. oktober 2023