side_banner

nyheter

ShenZhen ZuoWei-teknologi inviterer deg til å delta i den syvende China (Guangzhou) International Pension and Health Industry Expo i 2023

Fra 25. til 27. august 2023 vil den 7. China (Guangzhou) International Pension and Health Industry Expo bli holdt i område A på Guangzhou Canton Fair.På den tiden vil Shenzhen zuowei teknologiselskap bringe en serie intelligente pleieprodukter og løsninger til Old Expo.Vi ser frem til din tilstedeværelse, diskutere de siste prestasjonene i eldreomsorgsbransjen, og samarbeide for å fremme den kraftige utviklingen av eldreomsorgsbransjen.

Utstillingstid: 25. august - 27. august 2023

Utstillingsadresse: Område A, Kina Import og Export Fair

Stand nr.: Hall 4.2 H09

Urinpleierobot for eldre.

China (Guangzhou) International Elderly Care and Health Industry Expo (referert til som: EE Elderly Expo) er et bransjearrangement som er organisert av forskjellige bransjeforeninger under veiledning av de kompetente offentlige avdelingene rundt den overordnede politikken for den nasjonale aldringssaken og pensjon system.

Urin intelligent pleierobot - en god hjelper for lammede eldre med inkontinens.Den fullfører automatisk behandlingen av urin og urin gjennom kloakkpumping, varmtvannsvask, varmlufttørking, desinfeksjon og sterilisering, og løser problemet med stor lukt, vanskelig rengjøring, lett infeksjon og sjenanse i daglig pleie.Det frigjør ikke bare hendene til familiemedlemmer, men gir også et mer behagelig liv for eldre med begrenset mobilitet, samtidig som de opprettholder selvtilliten til de eldre.

https://www.zuoweicare.com/products/

Det er ikke lenger vanskelig for eldre å ta et bad med den bærbare bademaskinen.Det er favoritten til hjemmesykepleie, hjemmehjelp og hushjelp.Den er skreddersydd for eldre med ubekvemme ben og føtter, og funksjonshemmede eldre som er lamme og sengeliggende.Det løser fullstendig smertepunktene ved bading for sengeliggende eldre.Den har tjent hundretusenvis av mennesker og ble valgt som promotering av de tre departementene og kommisjonene i Shanghai.Innholdsfortegnelse.

https://www.zuoweicare.com/products/

Den intelligente rullatorroboten lar lammede eldre gå, og kan brukes til å hjelpe slagpasienter i daglig rehabiliteringstrening, effektivt forbedre gangarten til den berørte siden og forbedre effekten av rehabiliteringstrening;den er egnet for folk som kan stå alene og ønsker å forbedre gangevnen og ganghastigheten, brukt til reiser i dagliglivets scenarier;brukes til å hjelpe personer med utilstrekkelig hofteleddstyrke til å gå, forbedre helsen og forbedre livskvaliteten.

https://www.zuoweicare.com/walking-auxiliary-series/

Den intelligente gåroboten lar eldre som har vært lam og sengeliggende i 5-10 år stå opp og gå, og kan også gå ned i vekt for gangtrening uten sekundære skader.Det kan løfte cervical ryggraden, strekke korsryggen, og trekke de øvre lemmer., Pasientens behandling er ikke begrenset av anvist sted, tid og behov for bistand fra andre, behandlingstiden er fleksibel, og arbeidskostnaden og behandlingskostnaden er relativt lav.

https://www.zuoweicare.com/walking-auxiliary-series/

For flere produkter og løsninger er bransjeeksperter og kunder velkommen til å besøke og forhandle på utstillingen!


Innleggstid: 23. august 2023