side_banner

nyheter

Underdirektøren for Zhejiang Education Department besøkte Industry and Education Integration Base ved ZUOWEI & Zhejiang Dongfang Vocational College.

Den 11. oktober dro medlemmer av partigruppen til Zhejiang Education Department og Chen Feng, nestlederen til Industry and Education Integration Base ved ZUOWEI & Zhejiang Dongfang Vocational College for forskning.

https://www.zuoweicare.com/about-us/

Integrasjonsbasen for industri og utdanning fokuserer på opplæring av senior sykepleiere med internasjonale perspektiver, faglige ferdigheter og yrkesmessige egenskaper.Denne basen tar i bruk avansert sykepleieutstyr og har et lærerteam med rik praktisk erfaring, som kan gi studentene et godt læringsmiljø og karriereutviklingsmuligheter.

Chen Feng understreket: Integreringsbasen for industri og utdanning er en viktig del av høyere yrkesutdanning og et viktig sted for studenter å forbedre sine yrkesfaglige ferdigheter og forme sin profesjonalitet.Gjennom felles samarbeid mellom skoler og bedrifter kan det bedre integrere utdanningsressurser og forbedre kvaliteten på yrkesutdanningene, og samtidig gir det også en praktisk plattform for bedrifter å levere utmerkede sykepleiertalenter.

Chen Feng fikk også en grundig forståelse av samarbeidsmodusen og innholdet i samarbeidet mellom ZUOWEI og Zhejiang Dongfang Vocational College, og bekreftet utforskningen og praksisene gjort av begge sider innen talentdyrking, praksisplasser, læreplanutvikling og industriinnovasjon.Han håpet at Industry and Education Integration Base kunne bli en viktig plattform for å dyrke talenter av høy kvalitet og levere mer utmerket personell til bedrifter i Zhejiang-provinsen og til og med hele landet.

Den grunnleggende oppgaven til yrkesutdanning er å dyrke kvalifisert personell av høy kvalitet, og å utdype integreringen av industri og utdanning er en nødvendig måte å fremme høykvalitetsutvikling av yrkesutdanning. Samarbeidet mellom ZUOWEI og Zhejiang Dongfang Vocational College er en typisk tilfelle av skole-bedrift samarbeid, som kan være en referanse for andre virksomheter og skoler.


Innleggstid: 26. oktober 2023