side_banner

nyheter

Signeringsseremonien for lanseringen av Shenzhen zuowei teknologinoteringsplan ble vellykket avholdt

Den 27. februar ble signeringsseremonien for lanseringen av noteringsplanen til Shenzhen zuowei Technology Co., Ltd. vellykket avholdt, og markerte at selskapet har innledet nok en nøkkelnode i utviklingsprosessen og offisielt startet en ny reise mot notering!

signeringsseremoni for lanseringen av noteringsplanen til Shenzhen zuowei Technology Co., Ltd

Ved signeringsseremonien signerte Sun Weihong, daglig leder for Shenzhen Zuowei Technology, og Chen Lei, partner i Lixin Accounting Firm (Special General Partnership), en samarbeidsavtale.Denne signeringen tilfører ikke bare mer selvtillit og styrke til selskapets fremtidige bærekraftige utvikling, men varsler også selskapets kontinuerlige forskning og utvikling og fremskritt innen intelligent omsorg, og legger et solid grunnlag for bedre å betjene globale kunder.

Shenzhen zuowei technology co., ltd, har alltid fokusert på intelligent omsorg for funksjonshemmede eldre.Med fokus på den seks daglige omsorgen for funksjonshemmede og eldre, inkludert avføring, bading, spising, komme inn og ut av sengen, gå rundt og kle på seg, har den suksessivt R&D intelligente inkontinensrengjøringsroboter og serier med smarte helseprodukter som bading maskiner, smarte gåhjelperoboter, intelligente gåhjelperoboter, multifunksjonelle løftestoler osv., våre produkter har tjent tusenvis av funksjonshemmede familier.

Sammen setter vi seil og rir med vind og bølger i tusenvis av miles.Shenzhen zuowei-teknologi vil gripe muligheter og overvinne vanskeligheter, med urokkelig selvtillit og besluttsomhet, følge oppdraget om å "gjøre en god jobb innen intelligent omsorg og løse problemer for funksjonshemmede familier over hele verden", og samarbeider oppriktig med Lixin Accounting Firm (Special General Partnership) Samarbeid for å standardisere bedriftsledelse og driftsmekanismer, fortsette å forbedre den kontinuerlige utviklingen og innovasjonen og oppgraderingsevnen til smarte omsorgsprodukter, kontinuerlig optimalisere kvalitetstjenester, og fortsette å oppnå rask, jevn og høy kvalitet vekst i ytelse!


Innleggstid: Mar-05-2024